2.kolo - Bez straty bodu Trnava, Trenčín a Prešov, domáca premiéra Podlavíc nevyšla, Žilina si zastrieľala proti Dubnici, Ružomberok vyhral derby s Duklou, Podbrezová neuspela na východe, tabuľku strelcov vedú štyria strelci s 3 gólmi

10.03.2012 17:44

2.kolo - 13.8.2011

 

Michalovce - Podbrezová 2:0 (1:0)

Góly: 9´Hromada - 1:0, 90´Kiss - 2:0

Po dlhej a únavnej ceste a vo veľkej horúčave nám absolútne nevyšiel úvod zápasu. Domáci na nás vybehli s vysokým presingom, ktorý nám robil veľké problémy a výsledkom bol úvodný gól do našej siete v 9 min. Domáci si vypracovali veľké množstvo šancí, ktoré úspešne riešil brankár Peťko a v niektorých momentoch stálo pri nás aj šťastie. V 20 min. nám konečne vyšla akcia, na ktorú sme sa pripravovali celý týždeň, ale Mózer svoj samostatný nájazd na brankára nezakončil gólom. Tlak domácich ešte pokračoval do 30 min, ale aj im odčerpal veľké množstvo síl a zápas sa vyrovnal. V druhom polčase bola hra vyrovnaná, i keď v domácom mužstve hrala prím stredová dvojica Kovaľ-Danko. Šance boli na obidvoch stranách a hlavne Mózerová prihrávka pred opustenú bránku domácich na Szokeho volala po góle, ale v poslednom momente ju zablokoval domáci obranca. Šance domácich znova s prehľadom likvidoval brankár
Peťko, ktorý bol najlepším hráčom nášho družstva. My sme si vypracovali ešte jednu šancu po rohovom kope, ale Makar hlavičkoval vedľa brány. V nastavenom čase, keď sme už útočili s väčším počtom hráčov sme inkasovali druhý gól. Víťazstvo domácich bolo zaslúžené, lebo väčšina našich hráčov nepodala optimálne výkony. Z prehry sa musíme rýchlo spamätať, lebo už v utorok nás čaká ďalší MZ s mužstvom Bardejova.
Hodnotenie trénera Podbrezovej p.Dubínyho

 

Bardejov - Trnava 0:1 (0:0)

Góly: Pavlík

 

Jupie Podlavice - Trenčín 0:3 (0:0)

Góly: 49´Kadera - 0:1, 52´Kadera - 0:2, 81´Morong - 0:3

V premiére na domácom ihrisku sme prehrali s futbalovo, bežecky aj technicky vyspelejším súperom. Vďaka dobrej organizácii hry a obetavosti v defenzíve sme držali krok so súperom v prvom polčase, kedy sme si dokázali vypracovať aj tri dobré strelecké pozície, avšak bez úspešnej koncovky. O výsledku zápasu rozhodol úvod druhého polčasu , keď v priebehu 3 min. sme si nechali streliť dva góly. Súper vyhrával väčšinu osobných súbojov a dominoval predovšetkým v krajných vertikálach, kde si vytváral prečíslenia a následne vnikal do PÚ. Bez primeranej agresivity v súbojoch a bez presnej kombinácie v stredovej zóne sme nedokázali smerom dopredu nič prekvapivé vytvoriť.

Hodnotenie trénera Podlavíc p.Štefaňáka

 

Slovan - Košice 4:0 (3:0)

Góly: 3x Meszároš, Kováč

 

Žilina - Dubnica 6:2 (3:0)

Góly: Ďungel, Tomáš, Kucharčík, Dedič, Mihálik, Fuják vs. Sokolík, Števček

V úvodnom domácom zápase sezóny sme zaslúžene vysoko zvíťazili nad húževnatým súperom, ktorého sme dostali do kolien 15.minút pred koncom tretím gólom. Od samého začiatku stretnutia sme hrali s veľkou chuťou a odhodlaním vyhrať. Už po siedmich minútach sme viedli 2:0, keď najskôr v 4. min. parádnou strelou napol sieť P. Ďungel a v 7. min. sa po sólovom nájazde na brankára presadil M.Tomáš. V prvom polčase sme po skorom vedení hrali aktívne, dobre sme kombinovali a mohli sme pridať aj ďalšie góly. V úvode druhého dejstva súper zvýšil iniciatívu, vysunul obranu vyššie a snažil sa viac napádať na našej polovici ihriska, s čím sme mali hlavne prvých 20 min.dosť problémov. Po inkasovanom kontaktnom góle sme sa zlepšili a zápas zlomil moment v 76. min., keď sa po ŠS presadil D. Kucharčík. Na 4:1 potom hlavou po centri Tomáša v 81. min zvyšoval R. Dedič. V 85. min.po akcií stredom našej obrany súper skorigoval nepriaznivý stav, ale už o minútu na to sa pekne uvoľnil a ešte krajšie trafil z hranice 16-ky J. Mihálik. Bodku stretnutiu bohatému na góly dal V. Fuják peknou strelou v 90. min. a uzavrel tak konečné skóre zápasu na 6:2.

Zdroj: www.mskzilina.sk

 

Senica - Prešov 1:5 (1:1)

Góly: Kratochvíl vs. 3x Kamenčík, 2x Komara

 

Ružomberok - Dukla Banská Bystrica 1:0 (0:0)

Góly: M.Almasky

 

Nitra - Petržalka 3:1 (1:1)

Góly: Grman, Čéry, Kolony vs. Juhos

 

Tabuľka strelcov po 2.kole

1. Šmejhýl - Nitra - 3

  . Števček - Dubnica - 3

  . Meszároš - Slovan - 3

  . Kamenčík - Prešov - 3

2. Morong - Trenčín - 2

  . Dedič - Žilina - 2

  . Kadera - Trenčín - 2

  . Komara - Prešov - 2

Anketa

Ku ktorej kategórii fanúšikov stránky www.futbalshviezdickou.sk patríte?

Hráč nad 20 rokov (448)
7%

Hráč od 15 do 20 rokov (776)
12%

Hráč od 12 do 15 rokov (1 123)
18%

Hráč do 12 rokov (2 893)
45%

Tréner nad 40 rokov (392)
6%

Tréner do 40 rokov (171)
3%

Rozhodca (112)
2%

Rodič hráča (175)
3%

Futbalový fanúšik (159)
2%

Iná kategória (113)
2%

Celkový počet hlasov: 6362

Surf.sk
Pozri.sk - vyhľadávač
Slovenský vyhľadávač BEST.SK
Pagerank změřil www.CZIN.eu