Sumár 15.kola V.ligy dorast skupina C a pozvánka na víkendové 16.kolo

08.04.2010 12:09

Kompletné výsledky z víkendového 15.kola V.ligy dorast skupina C + video zo zápasu Brusno - Kremnica si môžete pozrieť TU. Zároveň Vás pozývame na 16.kolo, ktoré sa odohrá v sobotu 10.4. a v nedeľu 11.4.2010

V sobotu sa pod Ľupčianskym hradom uskutoční Veľké okresné derby Slovenská Ľupča - Brusno. Domácim sezóna vôbec nevychádza, favoritom sú hostia, ale derby je derby. Brusno sa o tom presvedčilo na jeseň na domácom ihrisku, keď v dramatickom zápase neustále doťahovalo náskok súpera a víťazný gól na 3:2 vsietilo až v 80´min zásluhou Samuelčíka. Zaujímavosťou duelu je fakt, že trénerom Ľupče je brusňan Milan Parobek. Výkop je naplánovaný na sobotu 10.4. o 15:30. V rovnakom čase sa stretnú aj doma výborne hrajúce Dudince s nevyspitateľnou Očovou. Dudince v prvom jarnom kole zvíťazili doma nad dovtedy vedúcimi H.Nemcami 3:2 a určite chcú odplatiť Očovej prehru z jesene 1:2. Očová je na jar mužstvom dvoch tvárí. Najskôr doma nestačila na Kováčovú, aby v zápätí rozdrvila Horné Hámre. Akú tvár ukáže v Dudinciach uvidíme v sobotu. Už od 13:00 je naplánovaný v sobotu výkop duelu Zvolenská Slatina - Stožok. Domáci sa budú snažiť konečne doma získať v sezóne prvé body a hlavne streliť na jar aj prvý gól. Favoritom je Stožok, ktorý na jar uchmatol tri body Bzovíku a podal kvalitný výkon proti vedúcej Žarnovici. Na jeseň Stožok triumfoval 5:0. Ako to dopadne v sobotu v Slatine? 

Šlágrom 16.kola je určite súboj Žarnovica - Hontianske Nemce. Ide o duel prvého tímu s druhým. V tabuľke delí oboch súperov iba 1 bod. Na jeseň sa v Nemciach zrodila remíza 2:2. Ak sa chcú Hontianske Nemce udržať v hre o postup nesmú prehrať, naopak Žarnovica sa v prípade plného bodového zisku môže na čele odpútať už na 4 body. Začiatok duelu je v nedeľu 11.4. o 13:00. Hlavným rozhodcom je Dodok, asistentom Oružinský a delegátom stretnutia Barcaj. V rovnakom čase sa odohrajú aj zvyšné tri zápasy. Bzovík privíta Kováčovú a pokúsi sa získať svoje prvé jarné body po dvoch tesných prehrách. Naopak Kováčová ťahá šnúru  troch víťazných zápasov v rade a nebude ju chcieť prerušiť ani v nedeľu. Navyše má čo Bzovíku vracať. Jesenná prehra 1:5 na domácom ihrisku je určite ešte v živej pamäti. Horné Hámre to budú mať veľmi zložité proti dobre hrajúcej Detve. Tá naposledy rozdrvila Slovenskú Ľupču 6:0 a ak si chce udržať nádej na postup nemôže v Hámroch zaváhať. Domáci by však potrebovali body ako soľ, lebo 11.miesto zaručujúce záchranu sa im môže výrazne vzdialiť. Na jeseň sa zrodil výsledok 7:3 pre Detvu. Uvidíme koľko gólov padne v odvete. Ako sa dokázala otriasť po prehre v Brusne Kremnica sa uvidí v zápase proti Hrochoti. Domáci nezvyknú púšťať body na vlastnom ihrisku a v nedeľu si už nemôžu dovoliť stratu. Výsledok z jesene 3:3 by určite viac potešil hostí, ktorí musia byť dobre naladení po jasnej výhre nad Zvolenskou Slatinou. 

Na všetky stretnutia Vás pozývame a veríme, že chlapci na ihrisku predvedú kvalitný futbal.   

Anketa

Ku ktorej kategórii fanúšikov stránky www.futbalshviezdickou.sk patríte?

Hráč nad 20 rokov (448)
7%

Hráč od 15 do 20 rokov (775)
12%

Hráč od 12 do 15 rokov (1 123)
18%

Hráč do 12 rokov (2 893)
46%

Tréner nad 40 rokov (392)
6%

Tréner do 40 rokov (170)
3%

Rozhodca (111)
2%

Rodič hráča (174)
3%

Futbalový fanúšik (158)
2%

Iná kategória (112)
2%

Celkový počet hlasov: 6356

Surf.sk
Pozri.sk - vyhľadávač
Slovenský vyhľadávač BEST.SK
Pagerank změřil www.CZIN.eu