V.liga dorast - C, 15.kolo

07.04.2010 12:15

Cez Veľkonočný víkend sa odohralo 15.kolo V.ligy dorast - skupina C.

 

Kováčová - Dudince 3:0 (0:0) - pripravil Peter Gyurky

Zápas, v ktorom Dudince chceli dokázať, že vedia podať dobrý výkon aj na ihriskách súperov sa začal vyrovnane s príležitosťami na oboch stranách. Močár niekoľkokrát vystrašil obranu domácich a keď sa neujal ani Luptákov pokus zoči-voči brankárovi bolo stále 0:0. Na druhej strane mohol do prázdnej bránky udrieť útočník domácich. Ten však po vyrazenej strele napálil len brvno. Ku koncu polčasu dostala Kováčová Dudince pod tlak no gól z toho nevyťažila. Druhé dejstvo začali hráči Kováčovej dobre. Dostali hostí pod tlak a po výborných šanciach podržal hosťujúce mužstvo brankár Varday. Gól visel vo vzduchu keďže Dudince sa nedokázali dostať pred bránu domácich. Po rohovom kope si vlastný gól hlavou strelil Kováč. Dudince od tohto momentu akoby prestali hrať, čoho výsledkom bolo mnoho chýb a ďalšie dva góly. Jeden znova z rohového kopu a jeden po chybe obrany. Kováčová ´´rozobrala´´ zálohu Dudiniec, záver zvládla bezchybne a zaslúžene zdolala bezzubé Dudince.  

Detva - Slovenská Ľupča 6:0

Stožok - Žarnovica 0:1 (0:0) - pripravil Miloš Petrinec

Bolo to kvalitné a vyrovnané stretnutie počas celého zápasu. V druhom polčase mala Žarnovica výhodu pokutového kopu, ale hráč s číslom 7 ju nepremenil, trafil pravú žrď. Brankar Stožku predvádzal výborné zákroky, ale v približne 68´min. predsa len inkasoval rozhodujúci gól. Rozhodca podal slabý výkon a tým trochu znepríjemnil zápas.

Hrochoť - Zvolenská Slatina 5:0 

Očová - Horné Hámre 4:0

Hontianske Nemce - Bzovík 2:1

Brusno - Kremnica 3:1 (2:1)

Zostava:

FK 34 Brusno:

Patrik Citara - Ivan Sáliš, Peter Šebeš (c), Juraj Kováčik, Tomáš Kelemach - Martin Petrík, Tomáš Dutka, Samuel Knižka - Tomáš Piliar (46´Ivan Samuelčík), Lukáš Vránsky (27´Viktor Lihan), Tomáš Šagát

 

ŠKF Kremnica:

Ivan Mriška - Tomáš Vozár (46´Erik Urgela), Adam Širáň, Martin Kapšo, Michal Polačko, Matej Kuzma, Dávid Brunn, Michal Ziman (c), Andrej Havra (27´Andrej Mazúr), Róbert Mazúr (81´Lukáš Roško), Róbert Palik

 

Góly: 10´Lukáš Vránsky - 1:0, 17´Dávid Brunn - 1:1, 21´Tomáš Šagát - 2:1, 64´Tomáš Dutka - 3:1

 

V súboji o priebežné 4.miesto v tabuľke sa domáci výhrou bodovo dotiahli na Kremnicu. Od úvodných minút sa hral v Brusne kvalitný futbal z oboch strán s minimom faulov. Oba tímy sa snažili o útočný futbal. V 10´min. sa po chybe obrancu Kremnice pri rozohrávke zrodil prvý gól. Šagát prešprintoval po ľavom krídle dvoch obrancov súpera, naservíroval loptu Vránskemu a ten už sa mohol iba poďakovať 1:0. Hostia odpovedali veľmi rýchlo. V 17´min. sa dostal na ľavom krídle za obranu Brusna Brunn a strelou z uhla vyrovnal na 1:1. Brusno sa opäť dostalo do vedenia v 21´min. Knižka po peknom prieniku uvoľnil Šagáta a ten nezaváhal a vsietil svoj prvý jarný gól - 2:1. Po úvodnej prestrelke predsa len tempo trochu opadlo, ale aj tak sa šance rodili. Šagát mal dve dobré príležitosti na potvrdenie vedenia, ale neuspel. Na druhej strane opäť po prieniku zľava si dal skoro vlastný gól Šebeš, ale jeho nevydarený odkop zastavilo brvno Citarovej brány.

V 2.polčase sa hralo predsa len opatrnejšie, domáci pozorne bránili a sústredili sa na rýchle kontry. V 64´min. po jednej z nich sa k lopte po osi Šagát - Knižka dostal Dutka a sám pred Mriškom nezaváhal - 3:1. Tento gól akoby hostí zlomil a v záverečnej štvrťhodine mohli inkasovať ešte ďalšie góly. Najprv Šagát po individuálnej akcii trafil žrď a po rohovom kope neuspeli Šebeš, ktorý trafil Mrišku a následne z dorážky ani Knižka, trafil žrď. Záver si Brusno už postrážilo a vrátilo Kremnici jesennú prehru 2:3.


 

Anketa

Ku ktorej kategórii fanúšikov stránky www.futbalshviezdickou.sk patríte?

Hráč nad 20 rokov (448)
7%

Hráč od 15 do 20 rokov (776)
12%

Hráč od 12 do 15 rokov (1 123)
18%

Hráč do 12 rokov (2 893)
45%

Tréner nad 40 rokov (392)
6%

Tréner do 40 rokov (171)
3%

Rozhodca (112)
2%

Rodič hráča (175)
3%

Futbalový fanúšik (159)
2%

Iná kategória (114)
2%

Celkový počet hlasov: 6363

Surf.sk
Pozri.sk - vyhľadávač
Slovenský vyhľadávač BEST.SK
Pagerank změřil www.CZIN.eu