Fórum
Re:Re:Re:Re:Re:ff
babyface | 04.05.2010
A to čo ste spravili po zapase s Nemcami, že sa nezapisovala červená karta ste tiež riešili na zväze?
Re:Re:Re:Re:Re:Re:ff
babyface | 04.05.2010
Nikomu sa ecud nevyhrážaj, lebo sa môže stať tebe, že si nezahráš :)
t
sabel | 02.05.2010
H. Nemce 6:1 Sl. Lupča a že sa v 61 ukončil pre kontumaciu či ako ale to neviem na isto
Bzovík - Horné Hámre
Jozef Luciak | 02.05.2010
Bzovík - Horné Hámre 3:0
Bzovík bol lepší hlavne v druhom polčase a mohol vyhrať aj oveľa vyšším rozdielom.Je to štvrté víťazstvo Bzovíka po sebe. Ale Hámre posobili sympatickým dojmom.
Re:Re:Hrochot-Brusno
duce | 02.05.2010
asi lepší neviem boli to velmo rozdielne zapasi...majú dobrú zálohu Hrochoť...1. poclas skoncil 0:0 ale v 2. asi uz nevladali abo sme mi zacali hrat neviem...ale hraju trosku tvrdsie ako by bolo treba...
Re:Re:all
northy | 02.05.2010
tak kiko boze ze si pan :D ty to vies ale uz sa tolko necit :)
Re:V. liga dorast skupina C
drdo | 02.05.2010
heh gratulujem detve stozoku uz ani rozhodca nepomohol no aka zahada :D
Re:Re:V. liga dorast skupina C
hráč | 02.05.2010
drdo...hral som za Detvu ale vcera im asi nevysli peniaze na rozhodcu...taq to bol celkom lahky zapas vcera:D
Re:Re:Re:V. liga dorast skupina C
edna | 02.05.2010
"príspevok bol vymazaný z dôvodu porušenia pravidiel slušného správania"
Re:Re:Re:Re:V. liga dorast skupina C
hráč | 02.05.2010
riadne futbal???...nevjem ci 1:5 nie je dostatočný výsledok že jednine stožok nevie hrať futbal...ved jedine čo stožok robil bolo odkopavanie lôpt...a nebyť brankára tak je to minimalne 8 takže tak
Re:Re:Re:V. liga dorast skupina C
duce | 02.05.2010
skor by som povedal ze Stozok a Detva su blizko sbea tak rozhodca piskal normalne...
Re:Re:Re:Re:V. liga dorast skupina C
hráč | 02.05.2010
ano rozhodca piskal normalne ale urcite to nebolo z dovodu ze Detva a Stozok su pri sebe
Re:Re:Re:Re:Re:V. liga dorast skupina C
Mirečku | 02.05.2010
chlapci zo Stožku boli po dosť náročnom piatku :D
Re:Re:Re:Re:Re:Re:V. liga dorast skupina C
hráč | 02.05.2010
no to uz je ich problem...nemaju chlastat a hrat futbal potom...aj to taq vyzeralo potom