Fórum

Re:Re:Re:Re:V. liga dorast skupina C

ecud | 03.05.2010

hlavne že rozhodca bol Detvanec a normálne začal pískať za stavu 0:2 ... Detva chce postúpiť už si nemohli dovoliť prehrať ...

Re:Re:Re:Re:Re:V. liga dorast skupina C

hráč | 03.05.2010

normalne piskal cely zapas...preco by nemal rozhodca odpiskat penaltu ked bola...a to iste co odpiskal vam to iste aj nam...takze asi tolko

stránka

Raková | 29.04.2010

www.fkpolomdorast.wbl.sk

reeee

anonym | 29.04.2010

Jednu vec si želám a dufám,že raz sa to splní nech do Stožka posielajú rozhodcov,ktorý sa nedajú podplatiť potom budeme vidieť,že Lupča nie je tu najslabšia,ale Stožok, nech hocikto,čo môže niečo s týmto urobiť nech sa o to pokúsi,lebo ty rozhodcovia Stožku sú jedna veľká fraška.Nebojte sa Stožčania vám sa to vrátí !!!!!!!!!!!

Re:reeee

edna | 29.04.2010

nemá sa čo lebo to nie je v rozhodcoch....ale to je v hračoch takže asi tak mi si nepotrebujem kupovať rozhodcov mi na to máme.... a ked nevies čo je pravda drz hubu dobre...a potom tu vyskakuj...

Re:Re:reeee

anonym | 29.04.2010

ja som u vás hral a viem,čo je pravda rozhodcov máte dokonale zmanipulovaných to povie aj Žarnovica a aj Kremnica a myslím,že každý,čo u vás hral

Re:Re:Re:reeee

fero | 29.04.2010

aj brusno by o tom vedelo čo to povedať...

Re:Re:Re:Re:reeee

duce | 30.04.2010

Brusno o tom vie najviac co hovorit....v priebehu 10 minut 3 cervene karty....najkrajsie na tom bolo ze stozok aj ked ich bolo o 3 viac len odkopaval lopty...sak o tyzden ich znicime...

Re:Re:Re:Re:Re:reeee

kuco | 30.04.2010

ja sa tiez pridavam ktomu ze na stozku hraju rozhodcovia

kuk! | 01.05.2010

Duce , už tu toľko netrep ! ... a tie červené ste dostali za čo ? ...

duce | 30.04.2010

pravda ak nepodplacate uz aj rozhodcov ked hrate von...

anonym | 30.04.2010

treba s tým niečo robiť,aj admin tejto stránky by mohol niečo

Re:Re:Re:Re:Re:Re:reeee

edna | 30.04.2010

ste uplne ze trapny...za to ze neviete hrat fotbal sa tu nemusite vybijat na stožku a vkuse o tom istom o rozhodcoch..... a uz mi idete s tym riadne na nervy,,,,,,, v prvom rade sa naucte hrat a potom si tu otierajte huby o druhych dobre...... nikto vam za to nemoze ze ste prehrali...a za dalsie lupca mala aj kupenych rozhodcov a aj tak prehrali takze to nie je v rozhodcoch ale v hracoch proste vedia hrat fobal.....

vy ste pri tretí tam na stožku

nezainteresovaný | 30.04.2010

pozri....keby bolo aspoň trochu pravdy na tom čo rozprávaš nemali by ste výsledky ako na bežiacom páse doma samé výbuchy gólostroje....aj keď proti 8mim hráčom sa hrá podstatne ľahšie....trošku si utri čelo čo to tu vypisuješ....a netrep tu na Sl. Ľupču že si kupuje rozhodcov....poprvé SL je na tom herne o triedu vyššie ako vy....podruhé, ako je možné že v ľupči každý vyhráva a netrepe....potretie aj keď vyhrá prečo nedrží hubu ale ešte rýpe nos tam kde nemá....poštvrté ľupča má aspoň hrdosť, čo sa o vás povedať nedá...ste len skorumpovaná banda čo má klapky na očiach...P.S. tréner čo sa chce biť so súperovím hráčom nepatrí na striedačku ale do blázinca...

Re:vy ste pri tretí tam na stožku

Duce | 01.05.2010

Nezainteresovaný ! Poznáš trénera Stožku ?... asi nie ... ani brankár Ľupče ho nepozná a píše že ho volal chytať za Stožok ... do blázinca patríš Ty za to čo tu píšeš ... nie každý chlap čo je na ihrisku je aj tréner !!! ...

Re:Re:vy ste pri tretí tam na stožku

duce | 01.05.2010

kto pise pod mojim menom?D

ecud | 01.05.2010

niečo máme aj pre Teba ! ...

ikuš | 01.05.2010

z tohto jasne vidno, kde je pravda, niet k tomu čo dodať. Uvidíme o týždeň na ihrisku ako to dopadne :D

anonym | 01.05.2010

hraju s Detvou doma zase kupia rozhodcu sráči skorumpovaný.

Re:Re:Re:Re:Re:Re:reeee

anonym | 01.05.2010

Stožok je hanbou 5 . ligy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hanba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:reeee

ecud | 01.05.2010

hanbou si Ty a Duce ! ... Stožok je nováčik v V. lige a nezaslúžia si to čo tu Vy dvaja píšete ... v Brusne sa kupujú rozhodcovia , to je verejné tajomstvo ... tak už stačilo a venujte sa svojej hre a babám !!! ...

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:reeee

duce | 01.05.2010

:D v Brusne?:D pravda v supermarkete ich kupujeme ked su v akcii...j mi sme hanbou...:D cela liga pise na Stozok...ale tak neriesim....o tyzden odidete z Brusna z hanbou ze aku kefu dostanete

Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:reeee

hráč | 02.05.2010

Duce neni hanba,ale vy Stožku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

edna | 01.05.2010

Stožok vie hrat futbal?:D neviem mozno ste sa zlepsili...ale ked sme hrali u vas tak system hry bol asi taky ze....kopni co najdalej k superovej brane a bez...tak ale verim ze nam predvediete ako sa hra o tyzden v Brusne lebo mi sme na vas fakt velmi velmi motivovany

anonym | 01.05.2010

Stožok vie kupovať rozhodcov a možno hrať bowling,ale futbal určite nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

šegYnKo :) | 02.05.2010

no teším sa navás o týždeň vy tupé hlawy zo stožku !!!!!

nezainteresovaný | 04.05.2010

šegy....aspoň 4 musíš vsietiť...lebo ani piť ti nebude chutiť...ak dáš menej

Re:Re:Re:reeee

kuk! | 01.05.2010

Žarnovica ? ... tá v Stožku vyhrala , tak aká sa jej stala krivda ... Kremnica aj dnes prehrala v Kováčovej ... ahá , zas hrala v Stožku ? ...

duce | 01.05.2010

Kováčovú nemožno zo Stožkom porovnávať lebo je na tom vykonostne od Stozku o 3 tiedy lepsie...vyhrala po biede...sak aj vase zapasi vonka vyprasky dostavate....ale ja uz tuto temu nejdem rozoberat...ja a 8/10 tejto ligi ma svoj nazor na vas a ja ho menit nejdem

kuco | 02.05.2010

"príspevok bol vymazaný z dôvodu porušenia pravidiel slušného správania"

<< 253 | 254 | 255 | 256 | 257 >>

Anketa

Ku ktorej kategórii fanúšikov stránky www.futbalshviezdickou.sk patríte?

Hráč nad 20 rokov (490)
7%

Hráč od 15 do 20 rokov (814)
12%

Hráč od 12 do 15 rokov (1 157)
17%

Hráč do 12 rokov (2 929)
43%

Tréner nad 40 rokov (430)
6%

Tréner do 40 rokov (208)
3%