Fórum
Re:reeee
Kikonen | 01.05.2010
"príspevok vymazaný adminom z dôvodu porušenia pravidiel slušného správania"
mg
duce | 26.04.2010
ja uz kcem aby bolo o 2 tyzdne :D tak sa tesim joooj uz polroka na ten zapas cakam
Bzovik -Dudince
noooo | 26.04.2010
Bzovik vyhral 5:1...a Dudince s tou slabou hrou neviem neviem ci by tu mali ostat strasne slabe..ale fakt
Re:Bzovik -Dudince
duce | 26.04.2010
mozno im nevysiel zapas...nevies ale mylsim ze im dost hracov odislo...
Re:Re:Bzovik -Dudince
noooo | 26.04.2010
duce:.. no mne tam hra spoluziak ich je okolo 18...ale proste my na konci sme sa uz hadali kto da dalsie gooly..sme isli aj traja na jedneho obrancu...proste velmi lahke to bolo som sa cudowal
Výsledky 18.kola
admin | 26.04.2010
Ak má niekto informácie o ďalších zápasoch 18.kola prosím napíšte nám.
all
drdo | 26.04.2010
no ved jasne stozok spytajte sa vlastneho trenera ved on sam bol zamnou a potom sem piste ved on sam vie pravdu pani :D ja sa vam mozem len zasmiat na to co pisete ked pravdu viem len ja a on
Re:all
pito | 26.04.2010
drdo to sa spýtam ale pred sprchou si nebol taký frajer.A pľuť na súpera keď ti podá ruku tiež nie je frajerina. preto ostatným mužstvám neotáčajte sa brankárovi z Ľupče chrbtom!
Re:all
futbalová fraška v Ľupči | 26.04.2010
ale náš tréner sa s Tebou nerozprával , vieš ty vôbec koľko je 1+ 1 ?...
Re:Re:all
hráč H | 26.04.2010
Stožok vy sa najprv uvedomte ako pýska rozhodca u vás a potom tu niečo píšte na druhých.Tak vám treba,ked vám to rozhodca vracia vonku.
Re:Re:Re:Re:all
edna | 26.04.2010
viete čo na to ze ste mali dohodnutych rozhodcov ste aj tak prehrali takze asi tak ani ty vam nepomohli takže sa naucte spravat a hrat....Lupče.....sa može tak akože strčiť.....
Re:Re:Re:Re:Re:all
hráč | 26.04.2010
Stožok vy keby ste doma nekupovali rozhodcov ste posledný
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:all
edna | 29.04.2010
myslis ....to by si sa divil a netlč už tolko a tych rozhodcov mysli si co chces ale to je o hracoch a nie o rozhodcoch...za to vy neviete hrat tak nemusite valat všetko len na to ze rozhodcovia...nie je to tak ako si to tu vykreslujes.....
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:all
duce | 30.04.2010
jha som uvas rhal a videl som co bolo vo vasich hracov...system nakopni a bez....o 3 viac a nezmohli sa na jedinu povsimnutiahodnu akciu
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:all
ecud | 01.05.2010
duce a vieš Ty čo je futbal ? ... stále tu len trepeš a trepeš ... ak si hráč , alebo čo si tak dobrý hráč vie aj prehrávať ...
Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:Re:all
duce | 30.04.2010
jedine stastie mate ze sme vtedy enmali kameru lebo vy by ste uz dostali - 50000000000000 bodov a rozhodca, ktory mimichodom nemal na 5. ligu ani licenciu, by si uz nezapiskal
h. hamre - bursno
sabel | 25.04.2010
h. hamre - bursno 1:2 (0:0)
goli hostí šagát a samuelčík, hostia len stiahli náskok vďaka penalte
Re:Re:Re:h. hamre - bursno
duce | 26.04.2010
to je mozne....ale aj Brusno malo mat v 1 polcase 1-2 penalty....a Hamre sa na rozhodcu vyhovarat nemozu....
Re:Re:Re:Re:h. hamre - bursno
duce | 26.04.2010
1 mala byt len nas hrac nepadol a bezal dalej...a 2 by bola prisna ale vam by taku odpiskal....ale neriesim domacim sa pomaha vsade len dakedy sa to az prehana....(Stožok)....
Re:Re:Re:Re:Re:h. hamre - bursno
hráč | 26.04.2010
bol to vyrovnaný zápas a vyhral šťastnejší,ale Brusno si to zaslúžilo,nie ako hrdinovia z Detvy a potom sa idú vyhovárať na rozhodcu
Re:Re:Re:Re:Re:Re:h. hamre - bursno
duce | 26.04.2010
suhlasim....nepodali sme daky dobry vykon...v podstate sme dali 2 goli z nicoho...len v druhom polcase sa po tej penalte 15 min bo to bolo vkuse prerusovane...