Fórum
Re:kovacova
admin | 12.04.2010
Zatiaľ ešte nemáme zozbierané všetky zápasy.
Kremnica - Hrochoť 2:0
zápas
anonym | 11.04.2010
Horné Hámre-Detva 3:2 zaslužené víťazstvo domácich po bojovnom výkone
Re:Re:zápas Hámre - Detva
Admin | 12.04.2010
Veľmi by nás zaujímal výkonu rozhodcu v spomínanom stretnutí. Napíšte nám ako viedol stretnutie. Asi ďalší príklad rozhodcu z oblasti, ktorý nemá kvalifikáciu, aby rozhodoval stretnutie 5.ligy.
Re:Re:Re:zápas Hámre - Detva
divák | 12.04.2010
podla mňa rozhodca v zápase Horne Hámre-Detva odviedol dobrý výkon,Detva si môže za prehru sama.
Re:Re:Re:Re:zápas Hámre - Detva
hráč | 12.04.2010
pri prvych dvoch goloch vsetko v pordiadku boli regulerne...ale 3. gol z penalty, ktora absolutne nebol faul a ked by uz aj bol taq to bolo este pred 16-kou...a o posudzovani faulou a offsajdov to bolo 100 a jedno...takze nevjem ci to bol vykon rozhodcu, ktory piska tak aby neposkodil ani jedno muzstvo...a mam taky dojem ze ten rodzodca bol niekde z okolia zarnovice cize so susedstva
Re:Re:Re:Re:Re:zápas Hámre - Detva
admin | 12.04.2010
mimochodom zaujímal by nás výsledok šlágra kola Žarnovica - Hontianske Nemce
Re:Re:Re:zápas Hámre - Detva
fero | 29.04.2010
mame to na videu tak sa mozme len smiat aky ste boli trapny a vykrikovali ze ste najlepsi ked je viete ze to bola len jedna fraska
V.liga dorast skupina C
sfz | 10.04.2010
Dudince - Očová 0 : 0
Zvolenská Slatina - Stožok 1 : 3
Re:Video
admin | 10.04.2010
Video zo zápasu Brusno-Kremnica je už zverejnené - nájdete ho v pravej časti na úvodnej stránke.
Lupča -Brusno
admin | 05.04.2010
pani davajte si pozor proti nam jeden hrac s lupci dostal cervenu a v zapise ju ma ako zltu zapisanu tusim ze to bol brankar chcem vas len upozornit nemal by nastupit ale ak nastupi tak by mala byt automaticky kontumacia asi dali rozhodcovi nieco do vrecka aby mu ju nezapisal inak si to neviem vysvetlit
Re:Lupča -Brusno
admin Robo | 05.04.2010
Vďaka za informáciu, ale pre druhýkrát poprosím nepredstavovať sa vo fóre ako admin. Ďakujem za porozumenie.
detva | 06.04.2010
som hraac detvy tak a 1x som pisal do fora tak som nevedel no sorry
šegYnKo :) | 06.04.2010
ja poznám toho brankára a dneská mi o tom písal :) :) tak ja som uš informovaný od neho :)
Re:Re:Lupča -Brusno
drdo | 07.04.2010
a co teraz v zapise je zlta karta nikto o nicom nevie a ja si pekne zachytam :Ddufam
Re:Re:Re:Lupča -Brusno
admin | 09.04.2010
To áno, ale po morálnej stránke je to veľmi zlé. Navyše takéto prípady sú na dennom poriadku. Napr. zápas z jesene Stožok - Hontianske Nemce (1:3). Aj domáci hráč aj hosťujúci hráč dostali červenú kartu. Je to zachytené aj našou kamerou, ale vieme, že v ďalšom kole potrestaný hráč zo Stožka hral zápas v Očovej, máme k dispozícii aj zápis zo stretnutia. Upozornili sme na tento podvod aj na zväze, ale neriešilo sa to. Myslím, že sa stráca regulérnosť súťaže a pravidlá fair-play tu neplatia. Je na zamyslenie prečo zápasy 5.ligy pískajú rozhodcovia z oblastných zvazov, ktorí na takúto súťaž nemajú kvalifikáciu.
Re:Re:Re:Lupča -Brusno
drdo | 09.04.2010
ved ok ale tu cervenu som dostat ani nemal bolo to bez faulu a za protesty je zlta