Fórum
V.liga dorast skupina C
Jozef Luciak | 29.03.2010
Bzovík - Stožok 0:1,vyrovnaný zápas a hoci hrali hostia celý druhý polčas oslabený držali stav 0:0 a 10 minút pred koncom dali víťazný gol
V.liga dorast skupina C
Jozef Luciak | 28.03.2010
Dudince - Hontianske Nemce 3:2..počul som,neoverené,vraj štyri červené karty,prvá prehra H.Nemiec
Re:V.liga dorast skupina C
admin | 28.03.2010
Áno skutočne H.Nemce prvýkrát prehrali 2:3 v Dudinciach...podrobnosti zo zápasu prinesieme po zozbieraní ďalších výsledkov
HRACI
JOZEF | 20.03.2010
CHCEM LEN ZVEREJNIT ZE HRAC POD CISLOM 10 ML.DORASTENEC SARISSKYCH MICHALIAN KTORY BOLPL ROKA NA SKUSKE V TATRANE PRESOV A SAMOTNY HRAC SA ROZHODOL ZE BUDE HRAT ZA SVOJ DOMOVSKY KLUB URCITE PATRI DO SLOVENSKEJ REPREZENTACIE TREBA SI HO VSIMNUT DAKUJEM
Re:HRACI
JOZEF | 20.03.2010
JE TO MLADSI DORASTENEC UTOCNIK SARISSKYCH MICHALAN DUSAN KOZAK
Re:Re:HRACI
MICHAL | 20.03.2010
Ano videl som ho v pripravnych zapasoch alej v majstrakoch dava v priemere po 3 goly naposledy hral dobre v pripravnom zapase proti domacemu Sabinovu kde hraci ml dorastu S,Michalian vyhrali 5-2 bol autorom 2 golov a dva goly dl aj v poslednom pripravnom zapase a na dva prihral je vybusny rychly a technicky hrac
Re:Re:Re:HRACI
duce | 22.03.2010
Sabinovo....Michalani...aka liga? je rozdiel davat goli v 1.lige kde maju teami dopodrobna nacvicenu taktiku....a proti teamom v 5. lige kde kazdy beha podla seba....
Re:Re:Re:Re:HRACI
jozef | 29.03.2010
5 liga pozri si zapasy a uvidis mohol hrat 1 ligu vsetko je o tom ci ocinkovia zaplatia takto to vidim a nepis bludy ked tomu nerozumies
Re:Re:Re:Re:Re:HRACI
duce | 30.03.2010
ja nevravim ze nemohol...len vravim ze je tazsie davat goli v 1 lige ako davat goli v lige 5ej...a ujistujem ta ze tomu rozumiem
Re:Re:Re:Re:HRACI
jozef | 29.03.2010
5 liga pozri si zapasy a uvidis mohol hrat 1 ligu vsetko je o tom ci ocinkovia zaplatia takto to vidim a nepis bludy ked tomu nerozumies
som učitel a toto sa ma opitali žiaci
mates209 | 10.02.2010
prajem pekny den. ja sa len chcem opitat či mi tu niekto nevie vysvetlit prečo ked začinaju nejake futbalove zapasi tak hrači prichadzaju na ihrisko s detmi za ruku? je to nejaka symbolika alebo to su mlady nadejny futbalisti. za odpoved dakujem
Re:som učitel a toto sa ma opitali žiaci
admin | 12.02.2010
Prvýkrát deti sprevádzali hráčov pri nástupe na ihrisko na vrcholnom futbalovom podujatí v roku 2000 počas ME v Belgicku a Holandsku. Od vtedy sa to stalo súčasťou každého futbalového šampionátu i významných klubových súťaží. Máte pravdu, má to symbolizovať mladú futbalovú generáciu, kedže jednou z hlavných priorít UEFA a FIFA je rozvoj mládežníckeho futbalu, ktorý je budúcnosťou vrcholového futbalu.
Re:som učitel a toto sa ma opitali žiaci
Mgr. Dušan Krakovský | 11.03.2010
nič v zlom, ale keďže ste učiteľ ako píšete, mohli by ste vedieť že pýtať sa je vybrané slovo a píše sa v ňom yyyyyy :D
Re:Re:som učitel a toto sa ma opitali žiaci
duce | 30.03.2010
dudo...:D:D ako si este aj titul hrdo napisal...:D
leniva lopta
Sabel | 21.12.2009
Už teraz sa teším na další ročník turnaja lenivá lopta. A upozorunujem že ofsajt team sa predstaví aj o rok a v silnejšom zložení :) takže máte sa načo tešiť :D
Re:leniva lopta
admin | 21.12.2009
Sme zvedaví na tie posily a ďakujeme Ofsajt teamu za atraktívny útočný futbal
Josh | 21.12.2009
v akom silnejšom zložení???:D:D:D:D:D:D.... sabelko :-D aké eso máš zase v rukáve??? :-DDD..:DDD...škoda že niečo také je len raz do roka :-((...ja rok nevydržím :DDD....
Re:Re:leniva lopta
Sabel | 21.12.2009
nechajte sa prekvapiť a zaručene to bude aspon o 30% silnejší team
Re:Re:Re:leniva lopta
duce | 22.12.2009
sabel..ale buduci rok turnaj patri teamu keia kaha...:D
Re:Re:Re:Re:leniva lopta
Sabel | 22.12.2009
tak dobre.... my sa uspokojíme aj s účasťou v semifinale :D
Mgr. Dušan Krakovský | 11.03.2010
No ja som tajný tromf :D, len sábel bude musieť trošku potrénovať kondíciu :D
leniva lopta 2009
duce | 13.12.2009
myslim ze keja kaha (cize mi :)) asi tazsiu skupinu nemohli dostat
Re:leniva lopta 2009
Sabel | 21.12.2009
som toho istého názoru a myslím si že Ofsajt team lepšiu skupinu ani nemohol dostať nakolko ani jeden z tejto skupiny sa nedostal za brany štvrťfinále