Fórum
Brusno vs. Lupca
Sajban88 | 20.08.2009
no lupcani vy ste dako pozitivne naladeny Drmaj tebe je fajne 6:1 no zabojujeme a vyhrame je jedno kolko ale 3 body xeme tak tu netrep 6:1 ak pojdme do zapasu s tym ze fasneme 6:1 tak tam ani chodit nemusime IDEME VYHRAT !!!!!!!!!!
Akcia Tatarik
pico | 20.08.2009
v sobotu po vyhranom zapase bude akcia ako hrom organizuje tatarik na hrote s pol deckom v ruke
Ospravedlňujeme sa za neskoré video
admin | 19.08.2009
Máme technický problém, pre ktorý nemôžeme editovať stránku. Video Slovenská Ľupča - Detva 1. polčas je na www.youtube.com, Kremnica - Brusno bude v priebehu pár hodín k nahliadnutiu, rovnako ako aj 2. polčas Ľupča - Detva. Za vzniknutý problém sa ospravedlňujeme a budeme sa ho snažiť čím skôr odstrániť.
Re:zZZz
drdo | 19.08.2009
heh noo brusnu to neulachcime neboj :D ale tipujem lupca -brusno 1:6
Re:Re:zZZz
radoo | 20.08.2009
tebe **** drdo to je vela ak vyhraju 2:1tak mozu byt radi:DD
sobota
pico | 19.08.2009
Brusno dufam vyhra v sobotu s lupcou a vecer bude akcia ako hrom ,moj tip je 3:1
Re:sobota
duce | 19.08.2009
pico nou fet s ki msa nevratim z CZ ziadna akcia....drzite smutok...
futbal
Fkzvolslatina | 18.08.2009
Chcel by som pomoct upresnit informácie ohladom násho klubu Fk Zvolenská Slatina...máme novú supisku a aj novú vebovú stránku...pomzem..ozvite sa mi
Re:futbal
admin | 20.08.2009
Budeme veľmi radi. Nemáme však na teba kontakt, napíš nám teda na náš mail futbalshviezdickou@gmail.com. Ďakujem.
Re:all
drdo | 17.08.2009
zozaciatku ani nie polcas skoncil 1:1 polcas som nasich drzal nad vodou aj za stavu 2:1 to este bolo v pohode ale po mojej hrubej chybe sme dostali na 3:1 a potom sme uz nic nehrali
Re:all
lupcan | 17.08.2009
detva bola miestami slaba a keby vyuzijeme svoje sance na zaciatku zapasu tak urcite vyhrame
Re:Re:all
roll | 21.08.2009
slaba? ale no? keby ze vyuzijete keby ze aj my vyuzijeme:) o tom s a mozme rozpravat este pekne dlho :) podla mna to skoncilo tak ako malo:) vyhrat ste si nezasluzili
admin
Videá | 17.08.2009
Vzhľadom na obmedzený prístup na Internet dnes a zajtra, videá z obidvoch zápasov Ľupča-Detva a Kremnica-Brusno budú pridané až v stredu (najneskôr). Ďakujem za trpezlivosť.
Lupca
drdo | 16.08.2009
noo uz by ste mohli dat sem video Lupca -detva uz chcem vidiet svoj najvacsi kiks v zivote pri 3 gole :D
Re:Detva
admin | 16.08.2009
Správu zo zápasu pridáme spolu s videom, ktoré bude na stránke v priebehu pár dní. Musíme ho postrihať a uploadnuť na server.
Tip na vysledok
pico | 14.08.2009
Moj tip na zapas Kremnica - Brusno je 2:2 a co tvoj panacik Segy