10.kolo - Trnava suverénna aj v Dubnici, Nitra zdolala v šlágri kola Slovan, Dukla po jasnej výhre nad Petržalkou a hattricku Kamenského už na 3.mieste, Podbrezová uspela v Prešove a doťahuje sa na Podlavice, ktoré prehrali v Žiline

10.03.2012 23:41

10.kolo - 1.10.2011

 

Nitra - Slovan 1:0 (0:0)

Góly: Kemláge

 

Žilina - Jupie Podlavice 2:0 (1:0)

Góly: 23´Kucharčík - 1:0, 69´Revák - 2:0

V zápase sme zaslúžene zvíťazili, no naše víťazstvo malo skončiť vyšším rozdielom, lebo šancí sme mali na tri zápasy. Prvý gól sme strelili v 23. min. po veľmi dobre zahratej ŠS, keď úspešným strelcom bol Kucharčík 1:0. Po góle sme mali obrovskú možnosť v 29. min., kedy Lupčo na päťke našiel úplne voľného Martinku, ale ten netrafil opustenú bránu. V 33. min nás podržal brankár Kosa, ktorý bravúrne zneškodnil pokutový kop nariadený hlavným rozhodcom po faule Ilka na prenikajúceho útočníka hostí. To bola ich najväčšia príležitosť v tomto zápase, lebo v podstate žiadnu ďalšiu ani nemali. Naopak, my sme ich mali neúrekom no z ich realizáciou sa dnes naši hráči moc nepredviedli. Veď len sám Martinka dnes mohol dať 4 góly.
Ďalšie šance postupne po dobre zohratých kombinačných akciách postupne pozahadzovali Ďungel, Tomáš 2, Fuják, Praženica 2... A tak v ďalšom priebehu hry, kedy sme jasne dominovali na ihrisku sme pridali už len 1 gól v 69.min., keď na dobre umiestnenú strelu k tyči, ktorej autorom bol Revák brankár hostí nedočiahol 2:0. Na koncovke hráčov musíme trochu viac popracovať (aj keď v tréningu sa tomu dosť venujeme) lebo čakajú nás 2 ťažké zápasy po sebe vonku v ktorých chceme uspieť: v utorok hráme v Nitre a v sobotu cestujeme do Bratislavy, kde hráme so Slovanom.
Hodnotenie trénera Žiliny p.Labanta

Zdroj: www.mskzilina.sk

 

Senica - Bardejov 4:2 (1:1)

Góly: 3x R.Balážik, Labuda vs. 2x Guľa

 

Ružomberok - Michalovce 0:2 (0:0)

Góly: Regáli, Kostelník

 

Dukla Banská Bystrica - Petržalka 4:0 (2:0)

Góly: 3x Kamenský, Válovčan

 

Prešov - Podbrezová 0:2 (0:2)

Góly: 22´Mózer - 0:1, 45´Mózer - 0:2

Na zápas s vlaňajším majstrom SR sme nastupovali s rešpektom, ale zároveň s veľkou odvahou prelomiť naše zlé výsledky na súperových ihriskách. V týždni sme aj v spolupráci s vedením klubu popracovali hlavne na psychologickej príprave hráčov. V zostave sme urobili viacero zmien hlavne v obrannej formácii a tento ťah nám vyšiel. Od začiatku zápasu sme hrali veľmi organizovane a kompaktne. Útočné snahy súpera sme zachytávali už v stredovej zóne a odtiaľ sme vyrážali do rýchlych protiútokov. Na hrote neúnavne pracoval Gombala a v 22 min. po jeho perfektnej prihrávke krížnou strelou otvára Mózer skóre na 0:1. Tento gól nám vlial ďalšie psychické sily a onedlho Lukáčova strela len tesne minula šibenicu domácej brány. V 35 min. mali domáci najväčšiu šancu, keď už prekonaného brankára Katreniaka zastúpil obetavým zákrokom Pliešovský a strelu smerujúcu na našu bránu odvrátil. Ďalej sme produkovali svoju hru a v 45 min. sme udreli po druhýkrát. Tentoraz skvele prihral Szoke znova na Mózera a ten strelou po ľavej ruke domáceho brankára zvyšuje náš stav na 0:2. V polčasovej prestávke sme si vysvetlili ako budeme pokračovať ďalej aby sme tento priaznivý stav udržali. Naďalej sme disciplinovane strážili stredovú zónu a i keď domáci mali opticky viacej z hry a kopali aj sériu rohových kopov, všetky situácie sme vyriešili. Rýchlymi protiútokmi sme zamestnávali domácu obranu a v
80 min. Makar po jednej z takýchto akcií nastrelil tyč domácej brány. V nastavenom čase mohol ešte víťazstvo prikrášliť Tešlár,ale sám pred domácou bránou zle trafil loptu. Po konečnom hvizde veľmi dobre rozhodujúceho hlavného rozhodcu nastala v našom tábore veľká radosť. Toto víťazstvo bolo dielom kolektívneho, bojovného a disciplinovaného výkonu celého mužstva.
Hodnotenie trénera Podbrezovej p.Dubínyho

 

Dubnica - Trnava 0:4 (0:4)

Góly: Tomovič, Pisár, Šulc, vlastný gól

 

Košice - Trenčín 2:1 (2:1)

Góly: Pavúk z 11m, Sučák vs. Morong

 

Tabuľka strelcov po 10.kole

1. Meszároš - Slovan - 9

2. Bezák - Trenčín - 8

  . Urgela - Dukla Banská Bystrica - 8

3. Kováč - Slovan - 6

4. Števček - Dubnica - 5

  . Trebuňák - Košice - 5

  . Vilkovský - Senica - 5

  . Regáli - Michalovce - 5

  . Guľa - Bardejov - 5

Anketa

Ku ktorej kategórii fanúšikov stránky www.futbalshviezdickou.sk patríte?

Hráč nad 20 rokov (448)
7%

Hráč od 15 do 20 rokov (776)
12%

Hráč od 12 do 15 rokov (1 123)
18%

Hráč do 12 rokov (2 893)
45%

Tréner nad 40 rokov (392)
6%

Tréner do 40 rokov (171)
3%

Rozhodca (112)
2%

Rodič hráča (175)
3%

Futbalový fanúšik (159)
2%

Iná kategória (115)
2%

Celkový počet hlasov: 6364

Surf.sk
Pozri.sk - vyhľadávač
Slovenský vyhľadávač BEST.SK
Pagerank změřil www.CZIN.eu