18.kolo, V.liga dorast - skupina C

01.05.2010 00:40

Žarnovica - Očová 6:0

Detva - Hrochoť 3:0

V tomto súboji sa dvakrát červenalo na strane hostí. Predčasne pod sprchy išli Ján Mesík a Ján Poničan.

Horné Hámre - Brusno 1:2 (0:0)

Zostavy:

Horné Hámre: Rastislav Jágerský - Martin Kotrlec (c), Jaroslav Považan (78´Anton Repiský), Marek Majsniar, Ivan Bielik, Lukáš Sitarčík, Ján Kotrlec, Roman Prokeš, Patrik Búri, Michal Michálik, Dušan Repiský

 

Brusno: Matúš Hlinka - Juraj Kováčik, Peter Šebeš (c), Matej Turcaj, Lukáš Uhrík (46´Viktor Lihan), Ivan Sáliš, Tomáš Dutka, Lukáš Vránsky, Tomáš Kelemach (73´Martin Petrík), Tomáš Šagát, Ivan Samuelčík (85´Filip Pšenko)

 

Góly: 61´Ivan Samuelčík - 0:1, 64´Tomáš Šagát - 0:2, 67´Marek Majsniar z penalty - 1:2

 

Domácich predchádzal dobrý chýr, veď pred dvoma týždňami zdolali doma tretiu Detvu 3:2. Brusno začalo tento duel aktívnejšie, malo častejšie loptu pod kontrolou, ale boli to Hámre, kto pohrozil ako prvý a to poriadne. Vo 8´min. po nepresnej prihrávke Šebeša zahral obranca domácich dlhú loptu za obranu súpera. V bežeckom súboji už obranca Brusna Turcaj dokázal unikajúceho domáceho útočníka len mierne pribrzdiť, ten sa dostal pred vybiehajúceho Hlinku, ale brankár hostí podržal, možno aj zákrokom zápasu. Od tohto momentu si šance v 1.polčase vytvárali už len hostia, ale dvakrát Šagát ani Samuelčík neuspeli. Paradoxne najväčšiu šancu 1.polčasu prerušil asistent rozhodcu, ktorý signalizoval postavenie hráča mimo hru. Ako sa neskôr videozáznamom ukázalo, útočiaci Samuelčík vybiehal v čase prihrávky jasne z vlastnej polovice ihriska. 

  

Po zmene strán hostia v snahe rozhodnúť ešte pridali na tempe a v 47´min. trafil Šagát žrď Jágerského brány. V 49´min. vyskúšal pozornosť Jágerského priamym kopom zo 40 metrov Šebeš. V 57´min. sa neujal pokus Šagáta, ale v 61´min. sa už Brusno zaslúžene radovalo. Po autovom vhadzovaní Sáliša, vybojoval loptu Vránsky, vysunul Šagáta, jeho strelu ešte Jágerský vyrazil, ale len pred Samuelčíka, ktorý ju dopravil do siete - 0:1. V 64´min. trafil hlavou Turcaj brvno domácej brány, avšak po odrazenej lopte opakovaného centra do pokutového územia sa k strele dostal asi z 18 metrov Šagát a umiestnenou ranou, ktorá ešte pred domácim brankárom skočila zvýšil na 2:0. V 67´min. sa po nedorozumení Kelemacha s Hlinkom dostával do šance domáci útočník, brankár Brusna ho fauloval a nasledoval pokutový kop. Ten bezpečne premenil Majsniar - 1:2. Domáci sériou priamych kopov pritlačili Brusno, ale až na strelu z boku pokutového územia, ktorú vyrazil Hlinka na roh si čistú gólovú šancu nevytvorili. Centrované lopty spoľahlivo odvracala obrana Brusna na čele s veľmi dobre hrajúcim Šebešom. V závere ešte Šagát pridal tretí gól, ale rozhodca opäť odpískal ofsajd. Hostia si týmto víťazstvom napravil chuť po nešťastnej prehre s Detvou v minulom kole. 

  

Bzovík - Dudince 5:1

Zvolenská Slatina - Kováčová 0:1

Slovenská Ľupča - Stožok 0:1

Domáci už v 1´min. nepremenili pokutový kop a napriek zlepšenej hre oproti posledným duelom nakoniec inkasovali rozhodujúci gól zhruba 10 minút pred koncom.

Kremnica - Hontianske Nemce 1:2

V šlágri kola získali hostia ďalšie veľmi cenné tri body na súperovom ihrisku. Kremnica prvýkrát v sezóne prehrala na domácom ihrisku a tak jediným tímom, ktorý ešte doma neprehral v tejto sezóne sú už len Hontianske Nemce.

Anketa

Ku ktorej kategórii fanúšikov stránky www.futbalshviezdickou.sk patríte?

Hráč nad 20 rokov (448)
7%

Hráč od 15 do 20 rokov (776)
12%

Hráč od 12 do 15 rokov (1 123)
18%

Hráč do 12 rokov (2 893)
45%

Tréner nad 40 rokov (392)
6%

Tréner do 40 rokov (171)
3%

Rozhodca (112)
2%

Rodič hráča (175)
3%

Futbalový fanúšik (159)
2%

Iná kategória (114)
2%

Celkový počet hlasov: 6363

Surf.sk
Pozri.sk - vyhľadávač
Slovenský vyhľadávač BEST.SK
Pagerank změřil www.CZIN.eu