3.kolo - Prestrelku v Banskej Bystrici vyhrala Nitra, Žilina vybuchla v Košiciach, ani Ruža neprerušila víťaznú sériu Prešova, Podlavice spravili jednu chybu, ktorá ich stála v Trnave všetky body, zlý štart Podbrezovej do ligy pokračuje

10.03.2012 18:16

3.kolo - 16.8.2011

 

Petržalka - Michalovce 3:2 (3:1)

Góly: Juhas, hostia vlastný, Ryšavý vs. Danko, Regali

 

Dukla Banská Bystrica - Nitra 5:6 (2:1)

Góly: 2x Urgela, 2x Púpala, Šovčík vs. 2x Čery, 2x Kemláge, Grman, Král

 

Prešov - Ružomberok 2:0 (1:0)

Góly: Michal Kamenčík, Lapoš

 

Dubnica - Senica 3:3 (2:2)

Góly: Sokolík z 11m, Brygant, Mego vs. 2x Vilkovský (1 z 11m), Štora

 

Košice - Žilina 3:0 (2:0)

Góly: 3x Trebuňák

Po úvodných 15. min, kedy sa nám hra darila a dobre sme kombinovali, sme hneď z prvej vážnej akcie súpera inkasovali po nedorozumení v strede obrany. Následne o minútu na to sme dostali lacno druhý gól po hrubej individuálnej chybe M. Kubenu, ktorý ako posledný hráč išiel do kľučky, súperov útočník to vystihol a zvýšil na 2:0. Do týchto momentov sme mohli aj my 2-krát skórovať, keď v 8. min. nevyužil tutovku po priťuknutí J. Mihálika D. Štrba, v 10. min.sa ocitol v šanci M. Garaj po spätnej prihrávke P. Ďungela. Navyše, v 28. min. nastrelil R. Dedič brvno po prihrávke M. Garaja. A keďže o minútu na to zazvonila tyč aj na našej bráne, do šatní sme išli s mankom dvoch gólov.
V druhom polčase sme sa snažili hrať aktívnejšie, hru sme viac otvorili v snahe dať kontaktný gól. Naša defenzíva už nepôsobila kompaktne, v našej hre sa vyskytlo veľa nevynutených strát a súper nám tak hrozil z brejkových situácií. V 65. min. sme po jednej z takýhto situácií inkasovali stredom obrany a zápas sa tak definitívne zlomil v prospech domácich. V dnešnom zápase som sklamaný z výkonov niektorých hráčov. V defenzívnej činnosti sme nepodali optimálny výkon, nepôsobili sme kompaktne a už v najbližšom zápase v sobotu s Trenčínom doma sa musíme v tejto činnosti výrazne zlepšiť.

Zdroj: www.mskzilina.sk

 

Trenčín - Slovan 1:2 (0:2)

Góly: Bezák vs. Meszároš, Kováč

 

Trnava - Jupie Podlavice 1:0 (0:0)

Góly: 50´Šulc - 1:0

V prvom polčase potvrdil líder tabuľky svoje postavenie, hral kombinačný a behavý futbal, s ktorým sme si však dobrou organizáciou dvoch obranných blokov vcelku úspešne poradili a nedovolili mu vypracovať si vážnejšie šance – jedinú gólovú strelu zlikvidoval v pohode chytajúci Gábriš. Problémy nám robili kombinácie v našej ľavej vertikále (slabý dôraz a pohyb ĽKO) . Nepresadili sme sa v hre dopredu (jediná vydarená individuálna akcia Petra Suru) vinou nepresnosti a malého sebavedomia. Druhý polčas priniesol obojstranne slabú hru, súper nám strelil v úvode polčasu lacný gól po ľahko nakopnutej lopte do stredu obrany a nepochopiteľnom zaváhaní SO (Piški), ktorý nechal súpera loptu spracovať a bez ataku zakončiť. Od tohto momentu súper prestal behať a do konca zápasu si už nič nevytvoril . Po striedaniach sme oživili naše prechody na súperovu polovicu, ale okrem niekoľkých ŠSi sme sa k zakončeniu nedostali, pokusy o centrované lopty pozachytával súperov dobre hlavičkujúci SO (č. 8). O výsledku nakoniec rozhodol lacný gól v čase, keď súper už nemal kvalitu z 1.polčasu a tak prehra nás musí mrzieť. Na lepší výsledok sú potrebné však lepšie individuálne výkony.

Hodnotenie trénera Podlavíc p.Štefaňáka  

 

Podbrezová - Bardejov 1:2 (1:2)

Góly: Makar vs. Bellák, Guľa

Zápas sa mi hodnotí veľmi ťažko, lebo som nesmierne sklamaný z výsledku a hlavne výkonu svojho mužstva. Všetky naše predsavzatia ostali v šatni. Apeloval som na koncentráciu v úvode zápasu, ale už po tretíkrát sme inkasovali v prvých minútach. Prízvukoval som, že musia aj v prípade, že sa im nebude dariť, aby herné nedostatky nahrádzali bojovnosťou, ale až na pár výnimiek mi chýbalo u hráčov srdiečko. Takýmto spôsobom sa nedá hrať dorastenecká liga.
Systém hry v obrane i v útoku, ktorý neustále nacvičujeme nie je na ihrisku vidieť. Chlapci nevedia správne vyhodnocovať jednotlivé herné situácie a potom to vyzerá na ihrisku tak ako včera. Napriek tomu si myslím, že keby v koncovke boli správne riešili naše gólové šance,boli by sme tento zápas vyhrali. Šance aké mali Makar, Mózer, Polaščik, Kováčik musia skončiť gólom, lebo potom prichádza trest v podobe prehry. Vrcholom bol nepremenený pokutový kop Szokeho.
Bohužiaľ v našom mužstve musia nastupovať hráči ročníka 94 a 95, lebo ročník 93 nie je najlepší a z tohto ročníka chýbajú hráči Smrek a Kurek pre zranenia a títo by boli hráčmi základnej zostavy. Chlapci ročníka 94 majú perspektívu, ale nemôže byť celá základná zostava zložená len z mladých hráčov. Bezpodmienečne musíme káder posilniť už v tomto období, aby sme sa vyhli ťažkému boju o záchranu. Sú za nami 3 kolá a určite netreba prepadnúť panike. Musíme stále tvrdo pracovať na tréningu a verím, že prídu aj víťazstvá. Ale musia si zobrať k srdcu moje slová i diskutujúcich na našej stránke, že na ihrisku
musia nechať všetky svoje sily, lebo laxný prístup im neodpustím ani ja, ani naši verní fanúšikovia. Ďakujem našim divákom, že prišli v takom hojnom počte i keď viem, že boli veľmi sklamaní výkonom i výsledkom. Zároveń ich prosim, aby chlapcov naďalej podporovali. My tréneri i vedenie urobíme všetko preto, aby nemuseli odchádzať z našich zápasov takí sklamaní.
Hodnotenie trénera Podbrezovej p.Dubínyho

 

Tabuľka strelcov po 3.kole

1. Meszároš - Slovan - 4

  . Kamenčík - Prešov - 4

2. Šmejhýl - Nitra - 3

  . Števček - Dubnica - 3

  . Čéry - Nitra - 3

  . Trebuňák - Košice - 3

Anketa

Ku ktorej kategórii fanúšikov stránky www.futbalshviezdickou.sk patríte?

Hráč nad 20 rokov (448)
7%

Hráč od 15 do 20 rokov (776)
12%

Hráč od 12 do 15 rokov (1 123)
18%

Hráč do 12 rokov (2 893)
45%

Tréner nad 40 rokov (392)
6%

Tréner do 40 rokov (171)
3%

Rozhodca (112)
2%

Rodič hráča (175)
3%

Futbalový fanúšik (159)
2%

Iná kategória (114)
2%

Celkový počet hlasov: 6363

Surf.sk
Pozri.sk - vyhľadávač
Slovenský vyhľadávač BEST.SK
Pagerank změřil www.CZIN.eu