8.kolo - Dukla uhrala cenný bod s lídrom a stále drží 4.miesto, sériu zápasov bez prehry v podaní Jupie prerušila Nitra, Žilinu zaskočili Michalovce, stredoslovenské derby pre Ružomberok, Meszároš zo Slovana dal už 8 gólov a zachránil bod proti Bardejovu

10.03.2012 21:28

8.kolo - 17.9.2011

 

Dubnica - Košice 0:2 (0:0) - hralo sa už 1.9.2011

Góly: Trebuňák, Pavúk

 

Slovan - Bardejov 3:3 (1:2)

Góly: 2x Meszároš, Kováč vs. Berecký, Leško, Janok

 

Žilina - Michalovce 0:3 (0:2)

Góly: Csorgo, Štofík, Regáli

V zápase sme neboli horším mužstvom, naopak, myslím si, že sme podali dobrý výkon. Žiaľ, futbal sa hrá na góly a my sme dostali lekciu z efektivity. Súper nás vytrestal po rýchlych protiútokoch, ale s veľkým prispením našich brániacich hráčov. Od úvodných minút sme hrali aktívne, mali sme dobrý pohyb, darila sa nám kombinácia a dostali sme hostí pod tlak. Nešťastný moment však prišiel pre nás v 18. min., kedy dlhú krížnu loptu za našu obranu len pridvihol hlavou Ilko a hráč za ním bez prípravy po dopade umne prehodil brankára Kosu. 0:1. O chvíľu na to v 20. min. mohlo byť vyrovnané, ale Dedičovu strelu dnes výborný brankár hostí Breda reflexívne nohou vyrazil. Druhý ťažký úder pre nás prišiel v 22. min., keď po centri zo strany ostal v našej 16-ke nepokrytý hráč ktorý hlavou zvýšil na 0:2. Potom sme mali v rozmedzí 24. - 30. minúty štyri šance skórovať, ale ani streli Martinku a Reváka, ktoré výborne zneškodnil brankár sa neujali a strelám Fujáka a opäť Martinku chýbalo pár centimetrov.
Po prestávke sme ešte viac súpera pritlačili a len ojedinele sa dostával na našu polovicu ihriska. V 50. min mal obrovskú šancu Ďungel ale ani z 2 m neskóroval. V ďalšom priebehu zápasu sa postupne ocitli v dobrých streleckých príležitostiach Mihálik, Tomáš, Králik, no neuspeli a navyše pri strelách Ďungela 2x a Dediča mali hostia šťastie, lebo lopta skončila na brvne bránky hostí. A tak prišiel trest v 71. min., kedy hostia po brejkovej situácií definitívne rozhodli o svojom víťazstve, keď sa po samostatnej akcií presadil najlepší hráč zápasu Regáli.         
Hodnotenie trénera Žiliny p.Labanta

Zdroj: www.mskzilina.sk

 

Senica - Petržalka 3:0 (1:0)

Góly: R.Balážik, Vilkovský, Janšo

 

Ružomberok - Podbrezová 2:1 (1:1)

Góly: Rentko, Mrva vs. Lukáč

V zápase s tradičným rivalom sme si podľa predvedenej hry nezaslúžili prehrať, lebo sme podali najlepší výkon na súperovom ihrisku. O našej prehre rozhodli tri dôležité faktory:

1.) v 31 min. odpískal rozhodca trestný kop, ktorý domáci hráč strelil do brvna, naši hráči nezareagovali na odrazenú loptu a súper išiel do vedenia.
2.) v 60 min. sme strelili regulárny gól, ale rozhodca Ihring ho neuznal-ak je plece to isté ako ruka, tak potom nemám čo dodať.......
3.) v čase nášho najväčšieho tlaku urobila chybu naša stopérska dvojica v 81 min .a súper strelil víťazný gól. Toto boli najdôležitejšie momenty zápasu.
V prvom polčase mal opticky súper viacej z hry a strelil aj vyššie popísaný gól, ale my sme odpovedali po peknej akcii a Lukáčom vyrovnali na 1:1.V druhom polčase sme už mali zápas pod kontrolou a domáci sa len sporadicky dostávali na našu polovicu, ale okrem spomínaného neuznaného gólu sme nedokázali dopraviť loptu do súperovej siete. Po vedúcom góle domácich sme sa snažili vrhnúť všetky sily do útoku, prešli sme na hru na troch obrancov a troch útočníkov,ale chýbala tomu presná finálna prihrávka a tak sme znova prehrali zápas, v ktorom sme mali jednoznačne bodovať!!! V našom mužstve sa znova vyskytli taktické chyby, ktoré rozhodujú zápasy a sklamaný som bol aj z hry krajných stredových hráčov. Pochvalu za svoj výkon si zaslúži Janko a nový hráč Marko Lukáč, ktorý sa aj zapísal gólom.
Hodnotenie trénera Podbrezovej p.Dubínyho

Zdroj: www.zpfutbal.sk

 

Dukla Banská Bystrica - Trnava 0:0

 

Prešov - Trenčín 2:1 (0:1)

Góly: Ivanko-Macej, Dzúrik vs. Šiko

 

Nitra - Jupie Podlavice 2:0 (1:0)

Góly: 10´Kružlík - 1:0, 52´Dubeň - 2:0

Zápas hraný vo vysokom tempe priniesol otvorenú ofenzívnu hru s množstvom streleckých príležitostí na oboch stranách. S technickým  a rýchlym súperom sme odohrali vyrovnanú partiu, žiaľ, nevyhli sme sa viacerým zaváhaniam, ktoré súper využil na strelenie 2 gólov. V defenzíve sme mali najväčší problém s rýchlosťou súperových KSH (č. 8 a 2). Pozitívom bola celozápasová ofenzívna snaha, výkony KSH a Ú. Nedostatkom je stále premieňanie vytvorených gólových situácií, opäť sme inkasovali v úvodných minútach oboch polčasov ( nedostatočná koncentrácia, nízke sebavedomie) a nezvládnutie defenzívnej ŠSi ( RK ), po ktorej padol druhý gól . Zlepšiť musíme zahrávanie ÚŠSi – nepresné nákopy, slabá aktivita zakončujúcich hráčov.

Hodnotenie trénera Podlavíc p.Štefaňáka

 

Tabuľka strelcov po 8.kole

1. Meszároš - Slovan - 8

2. Bezák - Trenčín - 6

3. Števček - Dubnica - 5

  . Urgela - Dukla Banská Bystrica - 5

  . Kováč - Slovan - 5

4. Kamenčík - Prešov - 4

  . Šovčík - Dukla Banská Bystrica - 4

  . Čéry - Nitra - 4

  . Trebuňák - Košice - 4

  . Vilkovský - Senica - 4

  . Ivanko - Macej - Prešov - 4

  . Regáli - Michalovce - 4

 

 

Anketa

Ku ktorej kategórii fanúšikov stránky www.futbalshviezdickou.sk patríte?

Hráč nad 20 rokov (448)
7%

Hráč od 15 do 20 rokov (776)
12%

Hráč od 12 do 15 rokov (1 123)
18%

Hráč do 12 rokov (2 893)
45%

Tréner nad 40 rokov (392)
6%

Tréner do 40 rokov (171)
3%

Rozhodca (112)
2%

Rodič hráča (175)
3%

Futbalový fanúšik (159)
2%

Iná kategória (114)
2%

Celkový počet hlasov: 6363

Surf.sk
Pozri.sk - vyhľadávač
Slovenský vyhľadávač BEST.SK
Pagerank změřil www.CZIN.eu