Družstevník Bzovík

21.10.2009 21:36

Prednedávnom sme dostali veľmi pekný e-mail od pána Jozefa Luciaka, vedúceho tímu dorastencov zo Bzovíka. Veľmi nás potešil a sme radi, že sa stretávame s pozitívnou odozvou na našu prácu. Nedá nám nepodeliť sa oň s Vami.

 

Prajem Vám krásny deň.Úvodom by som sa predstavil.Volám sa Jozef Luciak a robím vedúceho dorastencom Bzovíka,ktorí hrajú V.ligu skupinu C. Vašu stránku som objavil náhodou a som ňou nadšený,lebo konečne je tu niekto kto chce pomôcť mládeži. Je to skvelé,veľmi sa mi páčia či už fotky,komentáre alebo videá. Aspoň trošku Vám predstavím náš klub. Trénerom je Pavol Dendiš, brankári sa už stihli vystriedať traja v tomto ročníku a to Ján Pavlenda a Filip Križan,ktorí sú brankármi a Jozef Luciak ml.,ktorý chytá keď nemá kto.Je raritou,že keď chytal on ako hráč vyhrali všetky tri zápasy. Najväčšou oporou je určite Jarko Augustín,stopér, ktorý ma určite na viac ako na piatu ligu a vidieť to aj v počte inkasovaných gólov,obrana je zatiaľ na druhom mieste.Je pravda, že s favoritmi ako Žarnovica a Kremnica sme úporne bránili druhé polčasy jednogólové vedenie ako naši futbalisti v Poľsku,ale kvalitou a tréningovým procesom na nich nemáme,to je fakt.Našim cieľom je určite sa držať v strede tabuľky a nemať problémy so záchranou. Káder hráčov : Filip Križan,Pavlenda Ján,Babic Adam,Dvorský Tomáš,Kohút Michal,Výboh Adrián,Luciak Jozef,Ďurica Jakub,Bohuš Peter,Turan Jozef,Augustín Jaroslav,Dlhopolec Michal,Darida Juraj,Gregáň Martin,Dendiš Pavel,Križan Tomáš,Dvorský Viktor,Herko Ondrej.

 Som veľmi rád,že takáto stránka existuje a budem rád s Vami spolupracovať ak bude záujem aj z Vašej strany. Posielam Vám aj nejaké fotky, Bzovík je v modročiernom a je to na našom hrisku v Bzovíku.

Veľa trpezlivosti a veľa úspechov

 

Jozef Luciak

 

 

 

Pánovi Luciakovi veľmi pekne ďakujeme a spoluprácu vítame. Tím Družstevník Bzovík v najbližších dňoch zaradíme medzi futbalové kluby na našej stránke. Treba poznamenať, že Bzovík sa svojimi výsledkami doteraz ukázal ako silný tím, ktorý dokáže poraziť aj favoritov. Prajeme Bzovíčanom veľmi veľa úspechov a chuti do práce.

 

Týmto by sme Vás, vážení návštevníci stránky futbalshviezdickou.webnode.sk, chceli požiadať, aby ste nám aj Vy zaslali informácie o Vašom futbalovom klube. Veľmi radi ich uverejníme na našej stránke. Ďakujeme.

Anketa

Ku ktorej kategórii fanúšikov stránky www.futbalshviezdickou.sk patríte?

Hráč nad 20 rokov (451)
7%

Hráč od 15 do 20 rokov (776)
12%

Hráč od 12 do 15 rokov (1 124)
18%

Hráč do 12 rokov (2 894)
45%

Tréner nad 40 rokov (394)
6%

Tréner do 40 rokov (171)
3%

Rozhodca (112)
2%

Rodič hráča (177)
3%

Futbalový fanúšik (159)
2%

Iná kategória (115)
2%

Celkový počet hlasov: 6373

Surf.sk
Pozri.sk - vyhľadávač
Slovenský vyhľadávač BEST.SK
Pagerank změřil www.CZIN.eu